Alle elsker å høre historier

Du tenker kanskje at det å bli fortalt historier var noe som skjedde da du var barn og skulle legge deg om kvelden? Men vi fortelles historier så godt som hver eneste dag. Gjennom film, tv-serier, bøker, tv-spill og musikk blir vi servert fortellinger fulle av helter og skurker, episke eventyr og moralske dilemmaer. Det er noe ved disse fiktive menneskene og stedene som treffer oss.

Vi har det i oss fra start

Har du barn i familien, eller jobber du med barn? Da vet du nok at barna elsker historiefortellinger i alle former – om det er høytlesning, rollelek, sang eller tegninger. Det å drømme seg bort med fortellinger ligger tydeligvis i oss fra starten av. Kanskje vi forstår mer om oss selv og livene våre ved å se noen andre utenfra? I tillegg føles det bra å kunne fantasere om å utrette store ting mot alle odds, og kanskje også bli inspirert av det i sitt eget liv.

Historien om oss selv

Om historiene og eventyrene inspirerer dere til noen utflukter i virkeligheten så finner du de riktige klærne på Kidsbrandstore.no. Her finnes det også mye kul barnemote for bruk innendørs i tillegg. Hva man kler seg i kan være en stor del av noens selvbilde. Det kan også påvirke hvordan andre ser deg og din historie utenfra. For det er vel litt sånn det er? Vi prøver alle å fortelle den beste mulige historien om oss selv ved å leve den.